20 Mart 2012 Salı

Berdan Mağdurlarına Müjdeli Haber

Berdan Mağdurlarına Müjdeli Haber, Arsaları Satıp, İşçilerin Hakkını Verecekler

Berdan Tekstil Fabrika Müdürü Mehmet Emin Hız, Berdan Tekstil’e ait arsaları satıp, işçilerin haklarının ödeneceğini söyledi.


MERSİN/TARSUS-Mağdur Berdan İşçileri geçen hafta eylem yaparak, haklarının gasp edildiğini duyurmuş ve fabrika sahibi ve yöneticilerine seslenmişlerdi.
Dün bir açıklama yapan Fabrika Müdürü Mehmet Emin Hız, arsaların satışı için uğraştıklarını dile getirerek, satışlardan sonra işçilerin kalan kıdemlerinin ödeneceğini bildirdi.

Hız’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle, ‘‘(TARSU) gibi uluslar arası bir AVM’yi Tarsus’sa kazandırmak tan onur duyuyorum. ‘BERDAN TEKSTİL A. Ş. Ait eski BERDAN 1 tesislerinin yerini uluslararası CORY (AVM) satışını yaparak o dönemdeki sıkıntılı günleri atlattık. Yine BERDAN TEKSTİL’E ait şehir merkezi ve dışındaki arsaların son dönemde Ak Parti hükümetinin bölgeye yaptığı yatırımlarla değerlerinin arttığını ve uluslararası yatırımcılara satışı için büyük caba sarf ettiğimizi ancak başta Avrupa ülkeleri olmak üzere küresel krizin bu ti p satışları geciktirdiğini ve ayrıca bankaların bürokratik engellerinin işimizi daha çok zorlaştırdığını biliyoruz. İnşallah en kısa zaman da bu tip satışlar gerçekleşirse BERDAN TEKSTİL A.Ş. nin başta kıdemleri kalan işçiler olmak üzere sorunlarının çözüleceğine inanıyorum. Kıdemlerini alamayan işçi arkadaşlarımız her yönü ile haklılardır, ancak benimde BERDAN TEKSTİL A.Ş.de kendileri gibi bir çalışan olduğumu unutmamaları gerektiğini düşünüp işçi kardeşlerimin sıkıntılarından kurtulmaları için çalışmalarımızın devam ettiğini ve sonuca ulaşıncaya kadarda devam edeceğini bildirir saygılar sunarım.’dedi.


Etiketler:Berdan Tarsus, Tarsus Haberleri, Tarsus Haber, Tarsus Haber Tarsuslu Haberleri, Berdan Tarsus, Tarsus Haberleri, Tarsus Haber, Tarsus Haber Tarsuslu Haberleri, Berdan Tarsus, Tarsus Haberleri, Tarsus Haber, Tarsus Haber Tarsuslu Haberleri, Berdan Tarsus, Tarsus Haberleri, Tarsus Haber, Tarsus Haber Tarsuslu Haberleri ,Berdan Tarsus, Tarsus Haberleri, Tarsus Haber, Tarsus Haber Tarsuslu Haberleri ,Berdan Tarsus, Tarsus Haberleri, Tarsus Haber, Tarsus Haber Tarsuslu Haberleri, Berdan Tarsus, Tarsus Haberleri, Tarsus Haber, Tarsus Haber Tarsuslu Haberleri ,Berdan Tarsus, Tarsus Haberleri, Tarsus Haber, Tarsus Haber Tarsuslu Haberleri Berdan Tarsus, Tarsus Haberleri, Tarsus Haber, Tarsus Haber Tarsuslu Haberleri Berdan Tarsus, Tarsus Haberleri, Tarsus Haber, Tarsus Haber Tarsuslu Haberleri Berdan Tarsus, Tarsus Haberleri, Tarsus Haber, Tarsus Haber Tarsuslu Haberleri Berdan Tarsus, Tarsus Haberleri, Tarsus Haber, Tarsus Haber Tarsuslu Haberleri, Berdan Tarsus, Tarsus Haberleri, Tarsus Haber, Tarsus Haber Tarsuslu Haberleri Berdan Tarsus, Tarsus Haberleri, Tarsus Haber, Tarsus Haber Tarsuslu Haberleri, Berdan Mağdurları, Berdan İşçileri,Berdan İşçileri, Berdan İşçileri Berdan İşçileri v Berdan İşçileri, Berdan İşçileri Berdan İşçileri, Berdan İşçileri , Berdan İşçileri, Berdan İşçileri, Berdan İşçileri, Berdan İşçileri ,Berdan İşçileri , Berdan İşçileri , vBerdan İşçileri, Berdan İşçileri Berdan İşçileri Berdan İşçileri, Berdan İşçileri ,Berdan İşçileri, Berdan İşçileri Berdan İşçileri Berdan İşçileri Berdan İşçileri Berdan İşçileri Berdan İşçileri,

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumlarınızı Yazınız Yorumlarınız Bizim İçin Cok Değerlidir