14 Mart 2012 Çarşamba

TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ


TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ

Tarsus'a resmen ünlüler yağmaya başladı. Özellikle Tarsu Avm'nin açılmasından sonra bir çok ünlüTarsus'a geldi. Ve hale da gelmeye devam ediyor.


Tarsus'da gelenekselleşmiş yarı maratonuna Soner Sarıkabadayı ve Kadir Somer konserleri damga vuracak. Şehrimiz de bu tarz konserlerin olması şehrimizin tanıtımda çok önemli. Tüm Tarsus halkı bu tarz organizasyonları desteklemeli ve katılmalı. Çünkü bu tarz  organizasyonlar şehrimizin gelişmesi açısından çok önemli. 

Etiketler:TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ, TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ v TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ,TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ, TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ,TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ, TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ, TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ, TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ, TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ, TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ ,TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ ,TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ, TARSUS'DA SONER SARIKABADAYI KONSERİ

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumlarınızı Yazınız Yorumlarınız Bizim İçin Cok Değerlidir