14 Mart 2012 Çarşamba

Tarsus Tarsu'da Demet Akalın Rüzgarı


Tarsu'da Demet Akalın Rüzgarı 
Tarsuslular Alışverişi Ödüllendiren OKart’ı Demet Akalın’dan Dinledi

Tarsus’un yeni buluşma mekanı Tarsu Alışveriş Merkezi; açılış etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.
 
Marka karmasında yer alan birçok ulusal ve uluslararası mağazayı Tarsuslulara sunan Tarsu Alışveriş Merkezi, geçtiğimiz Cumartesi günü pop müziğinin sevilen ismi Demet Akalın’ı ziyaretçiler ile buluşturdu.
 
Başarılı sanatçı Demet Akalın, ziyaretçilere keyifli alışverişi kazanca dönüştürmeyi hedefleyen Tarsu’nun sadakat kartı OKart’ı  tanıttı.
 
Pop müziğinin sevilen ismi Akalın, harcadıkça kazandıran kart OKart tanıtımının ardından sevenlerine imza dağıttı.
 
Oldukça yoğun ilginin yaşandığı buluşmanın sonrasında soruları cevaplayan Demet Akalın; Tarsusluların böyle güzel bir alışveriş merkezine kavuştukları çok şanslı olduklarını düşündüğünü iletti.
 
Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve ziyaretçilerine en çok seçeneği en avantajlı alışverişi sunmayı hedefleyen; farklı lezzetlerin ve doyasıya eğlencenin yaşandığı gözde buluşma mekanı Tarsu Alışveriş Merkezi birçok kültür ve sanat etkinliğine ev sahipliği yapmaya, ünlü sanatçıları Tarsuslular ile buluşturmaya devam ediyor.

Etiketler:Tarsus Tarsu'da Demet Akalın Rüzgarı, Tarsus Tarsu'da Demet Akalın Rüzgarı, Tarsus Tarsu'da Demet Akalın Rüzgarı, Tarsus Tarsu'da Demet Akalın Rüzgarı ,Tarsus Tarsu'da Demet Akalın Rüzgarı ,Tarsus Tarsu'da Demet Akalın Rüzgarı Tarsus Tarsu'da Demet Akalın Rüzgarı ,Tarsus Tarsu'da Demet Akalın Rüzgarı ,Tarsus Tarsu'da Demet Akalın Rüzgarı ,Tarsus Tarsu'da Demet Akalın Rüzgarı ,Tarsus Tarsu'da Demet Akalın Rüzgarı ,Tarsus Tarsu'da Demet Akalın Rüzgarı, Tarsus Tarsu'da Demet Akalın Rüzgarı ,Tarsus Tarsu'da Demet Akalın Rüzgarı

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Yorumlarınızı Yazınız Yorumlarınız Bizim İçin Cok Değerlidir